JihlavaDnes.cz
JihlavaDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Jihlavský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Jihlavský deník - sport Zdroj: Jihlavský deník - sport |

Souhrn 1. B třídy: Telč se dotahuje, zkáza favoritů v béčku, kanonáda Malínského

28. 4. 2024 | Venkovní kouzlo Nového Rychnova poněkud uvadlo. Nadále jsou jeho fotbalisté venku neporažení, podruhé v řadě se však domů vraceli jen s jedním bodem. Úplnou pohromou byl víkend pro vedoucí trio v B skupině. Všichni venku prohráli a mezi ně se vklínily Rozsochy.

OBRAZEM: Komplikace do závěru sezony. Fotbalisté Jihlavy s Prostějovem padli

27. 4. 2024 | FOTOGALERIE/Pět kol před koncem této druholigové sezony jsou fotbalisté FC Vysočina dál až po uši namočení do záchranářských bojů.

Podívejte se, kam zajít na krajský fotbal. Lákavé záchranářské bitvy v 1.A třídě

27. 4. 2024 | Fotbaloví fanoušci se v sobotu a v neděli mohou vypravit na již jedenadvacáté kolo krajských fotbalových soutěží. Hodně vřít budou spodní vody v B skupině 1.A třídy, kde se posledních šest celků pořadí popasuje o důležité body mezi sebou.

Kam na okresní fotbal? Bitva o čelo v Herálci, souboj o druhé místo v Jiřicích

27. 4. 2024 | Další várku zápasů nabídnou o víkendu okresní přebory. Nejzajímavější souboj uvidí patrně Herálec na Havlíčkobrodsku. Místní lídr v minulém kole poprvé v sezóně prohrál a na svém hřišti bude hájit vedení v zápase proti Golčovu Jeníkovu. Na Pelhřimovsku láká souboj lokálních sousedů Jiřic a béčka Speřic, který bude zároveň duelem o druhé místo v tabulce.

Atraktivní duely: Kamenice vyzve lídra, Okříšky se pokusí překvapit Žirovnice

27. 4. 2024 | FOTOGALERIE/Šesté jarní kolo odehrají účastníci letošní sezony elitní krajské fotbalové soutěže Vysočině během tohoto víkendu.

Fotbalisté Vrchoviny věří, že je kanonáda nakopne k opakování podzimních výkonů

27. 4. 2024 | FOTOGALERIE, VIDEO/Úvodní třetina jarní části moravskoslezské divize D fotbalistům Nového Města na Moravě určitě nevyšla úplně podle představ. Teď by se to mohlo změnit.

Rychlý hattrick. Kučera hrdinou nedělního rána. Hned jsem chtěl střídat, culí se

26. 4. 2024 | Povedený nástup. Výrazně promluvili do dění v havlíčkobrodském okresním přeboru v posledním odehraném kole hráči Havlíčkovy Borové. Jako první v sezóně nachytali lídra z Herálce, kterému navíc uštědřili tenisového kanára. Největší podíl na výrazné výhře svého týmu měl domácí kapitán Patrik Kučera, který zaznamenal klasický hatrrick. Navíc v hodně malém časovém období.

Gólová exploze záložníka Vladislavi. Veleba se po hattricku stal Hvězdou víkendu

26. 4. 2024 | V posledních dvou kolech chytil David Veleba střeleckou slinu. Na výhrách Vladislavi v Polné (6:1) a doma s Moravskými Budějovicemi (7:1) se podílel celkem pěti góly. Hattrick ve druhém utkání ocenili i čtenáři Deníku, kteří jej zvolili Hvězdou víkendu.

Konec přestávky. Prvním jarním kolem zahájí své boje Žďárská liga malé kopané

26. 4. 2024 | Po sedmiměsíční přestávce opět začnou boje ve Žďárské lize malé kopané. V sobotu jsou na programu zápasy v první i druhé lize.

Ve čtvrté lize znatelně přituhuje. Dva divizní záchranářské souboje hodně napoví

26. 4. 2024 | Do své závěrečné třetiny se láme o nadcházejícím víkendu letošní ročník čtvrté nejvyšší fotbalové soutěže mužů. Fotbalisté Staré Říše a Speřic, dva nejhorší celky tabulky skupiny D, potřebují pořádně zabrat.

Glads přivítají doma Znojmo Knights. V defenzívě poprvé nastoupí posila Casey

25. 4. 2024 | Po první porážce sezóny v Ostravě měli američtí fotbalisté Vysočina Gladiators volný víkend. Tuto sobotu se vrátí do ligového kolotoče domácím utkáním proti tradičnímu rivalovi – Znojmo Knights. Utkání se hraje na stadionu Na Stoupách od šestnácti hodin.

I přes některé jarní bodové ztráty fotbalisté Kamenice drží krok s nejlepšími

25. 4. 2024 | Dál zůstávají zřejmě jediným týmem, který ještě může ohrozit vedoucí trio tabulky krajského přeboru Vysočiny. Řeč není o nikom jiném, než o fotbalistech Kamenice nad Lipou. „Útočit ze čtvrté pozice může být výhoda, ale také nemusí,“ pousmál se trenér Slovanu Zbyněk Jaroš.

O bytí a nebytí. Situace fotbalistů Staré Říše v divizi už je více než kritickou

25. 4. 2024 | Divizní fotbalisté klubu z Jihlavska ztrácí osm kol před koncem na příčky, které znamenají záchranu, už devět bodů.

OBRAZEM: Další ročník závodu NoMen Run ovládl v rekordu tým Saucony Meteor běhny

25. 4. 2024 | FOTOGALERIE/Do devátého ročníku ženské štafety NoMen Run se v sobotu 20. dubna zapojilo 145 týmů. Čekala je náročná osmaosmdesát kilometrů dlouhá trasa z Nového Města na Moravě do Velké Bíteše, letos v mimořádně proměnlivém počasí. S podmínkami se nejlépe vyrovnal a závod vyhrál tým Saucony Meteor běhny v čase 6:39:27 vteřiny.

Další skalp finalisty. Nuclears zdolali Tempo, v Praze ale letos poprvé padli

24. 4. 2024 | Baseballisté Třebíč Nuclears potvrzují na začátku sezóny vynikající formu. Po skalpu obhájců trofeje brněnských Draků 2:0 na zápasy si v další sérii připsali cennou remízu 1:1 s pražským Tempem. Po čtyřech kolech je třebíčský celek na druhé příčce extraligového pořadí.

Derby v lize házenkářek zvládlo lépe Velké Meziříčí. Sokolky již nejsou poslední

24. 4. 2024 | Už jen dvě kola zbývají do konce první ligy házenkářek. Dramatická je situace na čele tabulky i na jejím konci. Mezi poslední čtyři celky patří i duo z Vysočiny, které sehrálo ve dvacátém kole vzájemný zápas. Derby lépe vyšlo Velkému Meziříčí, které po výhře 29:23 opustilo poslední pozici a o bod přeskočilo i Havlíčkův Brod.

Meziříčí jako nečekaný kat favoritů. Zvládli jsme to takticky, lebedil si Volf

24. 4. 2024 | FOTOGALERIE/Fotbalisté Velkého Meziříčí podali v neděli dopoledne statečný výkon, který jim přinesl senzační vítězství na půdě suverénního lídra divizní skupiny D.

Krok k záchraně. Pro nás důležité body, sdělil kouč fotbalistů Žirovnice Kubík

24. 4. 2024 | FOTOGALERIE/Vzhledem k postavení v tabulce, ale také velký problémům se sestavou, vybojovali v sobotu nesmírně cenné tři body fotbalisté Slavoje Žirovnice. Doma zdolali Rapotice 2:1.

OBRAZEM: Takto Leština vyhrála ve Ždírci a prodloužila jarní neporazitelnost

24. 4. 2024 | To je obrat! Fotbalová Leština na jaře jenom kvete. K podzimním deseti bodům přidala už dalších patnáct a v tabulce se vyhoupla do první poloviny pořadí. Přispěla k tomu i sobotní výhra ve Ždírci nad Doubravou, kde domácí B tým zdolala jasně 3:0.

Mrzutý víkend pro Moravské Budějovice. Brzdí nás spousta zranění, hlásí Stehlík

23. 4. 2024 | Špatné počasí, ještě horší výsledky. Nepřívětivý byl poslední víkend pro fotbalisty z Moravských Budějovic. A tým v 1. B třídě nezvládl duel celků z čela tabulky a prohrál ve Vladislavi vysoko 1:7. Podobně neslavně dopadl i B tým ve třetí třídě, který si z Rapotic přivezl šest ran do kožichu. „Ale nebylo to počasím,“ odmítá narážky za zamrzlou sportovní formu kouč áčka Libor Stehlík.



Zpravodajství JihlavaDnes.cz

Filmovou tvorbu na Vysočině kraj podpoří dotací

Milionem korun podpoří Kraj Vysočina propagaci regionu audiovizuální tvorbou. Mimořádná dotace poputuje příspěvkové organizaci Vysočina Tourism. "Primárním cílem je využití potenciálu Kraje Vysočina a přilákání filmových štábů do regionu, s čímž ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...

Kraj Vysočina začal s výstavbou Společného depozitáře v Pelhřimově

Velká část cenných archeologických nálezů a historických artefaktů z Vysočiny bude v budoucnu uložena na jednom místě, ve Společném depozitáři v Pelhř ...

Kraj Vysočina letos opět přispěje městům s památkami Unesco

Významné výročí si letos připomenou ve Žďáru nad Sázavou. Za poutním kostelem sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře přijíždějí návštěvníci z celého svět ...

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčb ...



Pondělí 29.4.2024
Kraj Vysočina
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes